10 Aralık 2016 Cumartesi

İnternet + Satış ortaklığı = Para (Kanıtlanmıştır)

Para ile çok para kazanmak?

Bugün bu üç madde hakkında biraz kafa yoracağız;

  • İnternet dünyası ve mucizeleri ?
  • Satış ortaklığı ( internet komisyonculuğu)
  • İnternetten satış ortaklığı ile kazanç sağlamak.

Şimdi başlayalım..

İnternet dünyası ve mucizeleri;

Herkes artık herkes ulaşabiliyor bu teknoloji mucizesine, elinde gezdiren evinde kurduran, evet devletin içine kadar girip 15 temmuz darbe girisiminde r.t.e. nin facebook yoluyla a haber aracılığıyla bir ülkenin kurtuluşunu sağlayan nimet bu. Sağlık, bilim, kültür sanat, bir çok alanda gelişim ve hız sağlayan oturduğunuz yerden fatura ödeyen bankacılık işlemlerini ve bir sürü avantaj vs. vs. Anlat anlat bitmez. Sıkıldınız mı? Devamı işinize yarayacak. Okumaya devam edin.

Satış ortaklığı ( internet komisyonculuğu ) ;

Çok güzel ve kaliteli bir sistem uygulayan satış ortaklığı hakkında hoşunuza gidicek bilgiler vereceğim.
  • Kolay ve uygulanabilir olması,
  • İnternet bağlantısı ve bilgisayarın yeterli olması,
  • Ögrenmek için yılların eğitimin gerektirmemesi,
  • Hemen bugün başlarsanız para kazanabileceğiniz,
  • Doğru strateji ile aylık düzenli kazanç sağlayabileceğiz,
  • Son ve önemli olan kısım ise 'sermayesiz' olması,
Ve size özgürlük getirecek, modern kölelikten kurtacak bir meslek modeli ile karşı karşıyasınız. Özgürlük kısmına gelecek olursak o zaman diliminde ne yapacağınız sizin terciğinizde olcak :). Daha bitmedi devam okuyun.

İnternet ve satış ortalığı birleşince ne olur?

Geleceğin meslegi ile tanışmak üzeresiniz, patron bozuntuları, modern kolelik ve insanların sırtından geçinenler hemen terkedin bu siteyi bunları okumaya layık değilsiniz. 

Sizler yıllarca asgari ücretle yaşamamış, ve yaşamaya çalışan değerli arkadaşlarım. Bu makale sizler için dikkatli okuyun, deneme ve yanılma yoluyla yıllarca araştırılıp uygulanan sistem artık elinizin altında olmakla beraber sizin uygulamanızı bekliyor.

Bu sistemle bana ne kazandıracak?;

  • Günlük 2 - 3 saat çalışmanız yeterli olacaktır.
  • İster ek iş olarak isterseniz, kendi işiniz patronu olabilirsiniz.
  • İnsanlara hesap vermeden, zaman kısıtlaması olmadan özgür yaşayacaksınız.
  • Ailenize ve çocuklarınıza daha çok özen göstericeksiniz.
Vs. Vs. Vs. Örneklendirebilirim. Ekonomik özgürlük çok önemlidir. Bunu unutmayın.

Son sözlerim;

Makalemizin sonuna gelmişken yaralı ve bilgilendirici olmuştur umarım. Satış ortaklığı hakkında profesyonel bir yardım ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi, aklınıza takılan soruları yorum ve iletişim kısmından iletebilirsiz. Hayat her zorluğa rahmen yaşamaya değer unutmayın.. Birdahaki yazımızda görüsmek dileğiyle.

5 Aralık 2016 Pazartesi

Birisini Daha Dolandırmışlar, Çok Yazık !!

Teknoloji Hırsızları

Madurlar çoğalıyor, haksız kazançlar dağ gibi yükseliyor, halkımız herşeyi geriden takip ediyor ve bu açıktan yararlanan teknoji hırsızları ise insanların alın terini çalıyorlar. Herkes halinden memnun, herkes suskun. Bu haksız kazanç böyle devam etmemeli, herkes parasının karşılığını almalıdır.

Sorucağımız bir kaç soru olacak ?
  • Bu sistemi uygularken nasıl bir başlangıç yapmalıyım?
  • Ürün sahiplerini ismen ve somut bir şekilde kendilerini tanıtıyorlar mı?
  • Pazarladıkları ürün yasal mı? Vergilerini ödüyorlar mı?
  • Güven konusunda piyasaki yerleri ne durumda?
  • Ürünü kullananlar üründen memnun mu? Yarar sağlıyor mu?
  • Ürün satışından sonra size teknik destek sağlıyor mu?
  • İnternetten para kazadırdığına dahil kanıtları var mı? vs. vs. vs.
Soruların cevapları sizi tatmin etmeli, süpe duyduğunuz an o işe kesinlikle bulaşmayın. Güven ortamı oluşturmayan ürünlerden uzak durun. 

Son sözlerim; internet sanal bir ortam ve gerçekten güven meselisi büyük bir problem, bu problemi aşmak için insanlara sorular sormaktan çekinmeyin, üşenmeyin paranıza yazık olmasın devir gerçekten çok zor ve hakkınızla kazandıgınızın hakkını alın. Bana gelen maillerden bir tanesi burada fakat değerli arkadaşımın güveni yıkılmış bikere ne desek fayda emez. Sizde bu durumlara düşmeyin..

3 Aralık 2016 Cumartesi

Parayı Yaban Domuzu Gibi Avlayın !!

Paranız elinizden kayıp gitmesin !

Yeni yıla girmeye çok az kalmışken bu yazıyı bloğuma eklemek istedim değerli arkadaşlarım. Başlık biraz abartı olmuş olabilir fakat devir gittikçe zorlaşmaya başladı. Ekmek artık aslanın neresinde anlam veremiyorum. Elimizdeki birikim az, olanakları çok dikkatli kullanmak lazım. Kazandığınız paranız alın teriniz çok değerli patronlarınız çok sıkıntılı hak veriyorum. Bu sebeble atıcağımız adımlarda çok seçiçi olmalıyız. Yaş tahtaya basmamalıyız.

Peki benim ne yapmam gerekli ; tam olarak ne yapmak istediğinize karar vericeksiniz hangi yolla para kazanmak istiyorum, ne kadar sermaye lazım, ve ben bu sisteme ne kadar güveniyorum gibi sorularla kendinizi sorgulayacaksınız.

Ben size dağların altındaki elması veya ipek yollarını sunmuyorum. Herkesin bilip uyguladığı ve internetten belli miktar kazandığı sistemi sunuyorum. Tek farkım benim tahtam yaş değil yamulmuyor kırılmıyor beni yarı yolda bırakmıyor. Herkesin tek istedeği kaliteli hizmet almaktır. Ve bunu size satış ortaklığı denen kazanç programı sunuyor.

Nedir bu satış ortaklığı; Ben bir battaniye üreticisiyim. ve battaniyelerimi satmak istiyorum. Fakat yeterli satış yapamıyorum, ürünler elimde kalıyor. İşte tam burada satış ortaklığı devreye giriyor. Benim bantaniyelerimmi ben haricicinde 10 larca kişi pazarlıyor. ve battaniyem 100 liraysa %20 sini pazarlayan kişi alıyor. Ortalama battaniye başına 20 tl kazandıran bir ürün. Sistem böyle işlimekte olup güzel kazançlar elde edilebiliyor. Sistemi nasıl ögrenmeliyiz, nasıl uygulamalıyız cevabıda buradan alabilirsiz.


1 Aralık 2016 Perşembe

Kendi Paramızla Rezil Olmamak Lazım !!

Paranızı ve zamanınızı kaliteli kullanın!

Para kazanmak için; hayat ve yaşam ve
herşey para ile ölçülür olmuş bu devirde, kimileri sokaklarda dileniyor para için kimileri asgari ücretle yaşamaya çalışıyor kimileri kendi geliştirmiş memur olmuş kimileri şirket yönetiyor kimileri hazır parayla hükümdarlık sürüyor. Paranız olmadan dışarda marketten bile su alamıyorsunuz ! Haksızmıyım. Elindekinin değerini bilmeli ve turnayı gözünden vurmalısınız. Degerli hareketler ve yatırımlar yapın kimsenin boşa harcicak parası yok bu devirde. Fakat para herşey değil bunu unutmayın.

Zaman kazanamak için; Bu dünyada tek gerçek olgu zamandır. Hayatımız ya iyi zamanlı olur yada kötü zamanlı iyi zamanlı bir hayattın içinde temel ilke mutlu bir evlilik ve mutlu bir yuvadır. Sizler paranızı ve zamanını geri dönüşü çok zayıf işler için harcarsanız hayat ikinci sansı vermez. Belki hayatın gerçek yüzünü görmemiş olabilirsiz. Gördüysenizde bana hak vericeğinizi tahmin ediyorum.

Herneyse konuyu çok uzattım gerçek hayatin zorluklarına nazaran elinizde bir altın bileziğin olmasını istiyorsanız. Bu konuya eğilmeli ve kaliteli bir hizmet almalı karşınızda sürekli bir muhattap bulmalısınız. Bu önemli hususlar size kaliteli bir zaman ve hayat kazandıracaktır. Paranızın ve zamanınızın boşuna gitmemesi dileğiyle..

30 Kasım 2016 Çarşamba

Gelsin Paralar Gitsin Paralar !!

Para Parayı Her zaman Çeker !

Zenginlik çok uzun zamandan beri tartışılan bir karvramdır. İnsanlar nasıl zengin olurlar nasıl çok para kazanırlar, herzaman merak etmiş ve araştırmışımdır.Birçok varlıklı kişilerle konuşma fırsatı buldum kimisi babadan kalma kimisi borsadan bulma kimisi ise piyangodan çıkma paralar ile kendi yolunu çizmişler. Kimse standart bir işte 8 saat çalışarak zenginlik yolunun yanından bile geçememiştir. 

Yaşadığımız dünyada para kazanma kavramları arasında en çok ilgimi çeken 'ticaret' kavramını çok uzun süre araştırdım. Somut olarak girdiğim ticaret işleri içerisinde dükkan kiralaralı, vergiler ve personel giderleri içinde boğulup kaldım. 

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle ''interneti kullansana şaşkın bütün dünya orda'' demesiyle neden olmasın neden yapamayım. Kurduğum sistemin soyut olarak internete neden uyarlamayım diyerek macerama başladım ve iyiki başlamışım. Ve karşıma çıkan ilk olgu satış ortaklığı oldu. Çünki diğer işlemlerin çoğunluğu çok cocukça ve zaman kaybı boşuna masraftı. 

İlk olarak bu kişilerle tanıştım. Ve uyguladıkları sistemin neden mantıklı gerçek dünyadan farkı olmadığını kabul ettikçe kendime çok kızmaktan bir yana bukadar geç tanıştığim için çok pişman oldum. Pişmanlıklar bir yana hayatıda kaçırmamak lazım arkadaşlar. Uygulayarak birşey kaybetmesiniz. Fakat çok şey kazanacağınız kesindir.

28 Kasım 2016 Pazartesi

Bu Kadar Para Nereye Gidiyor ?

Konumuz para para para ...

Evet; dünyanın tek gerçeginin para olduğunu, az çok hayat tecrübesi edinmiş bir kişi bile anlayabilir. Yıl 2016 devir modern kölelik, insanlar kendi zamanlarını bilgi birikimlerini satarak kısıtlı miktarda para kazanıyorlar. Fakat girişimci insanlar ne yapıyor her zaman ve her zaman farklı yollar arıyorlar. Risk alıyorlar kaybedenide oluyor kazanannıda. 

Şimdi ben size kazananlardan ve zamanında sistemi kuranlardan bahsediceğim. Bu yoldaki karakterler tamamen modern köleliğe karşı olan ve para kazamak için fiziksel kuvvet kullanmayan ve tamamen bilgiye ve beyin gücüne bağlı sistemle çalışan kişiliklerdir..

''Bizim derdimiz sadece internetten para kazanmak''

İnternetten para kazanmak , 1 , 2 günde olacak iş değildir. Bilgi birikimi ve tecrübe gerektirir. Bilgi birikimi ve tecrübe için eğitilmeniz ve kaynaklara sahip olmanız her zaman avantajınıza olur. internetten para kazanamak havadan gelen para olarak görülürse baştan yenilmiş olursunuz. 

Ufak bir örnek vereyim, siz belki ögretmen, belki doktor , belki polis , belkide askeri personel , belki devlet memurusunuz. Bu mesleği edinene kadar yıllarınızı emeklerinizi ve paralarınızı deli gibi harcadınız. Siz emek verdiniz karşılığını aldınız. Uzun lafın kısası emeksiz yemek olmaz bunu farkında olmalıyız. 

Sebebi ise doğru adımlarla çok büyük kazanlar edebilmeniz mümkündür. internetten para kazanmanın sermayesiz tek yolu satış ortaklığıdır.  Diger yollar size sadece zaman ve para kaybettirecektir.